javascript:void(0)

bebelan manusia

yang tidak pernah serik

Blog aku , blog korang!
Jan 30, 2009

cuti cuti cuti !!

Posted by paih

cuti CNY ni bermakna bagi aku sbb aku dapat balik !! haha
dapat siapkan keje aku yang asyik aku tangguhkan je ..

cuti from 23/1 - 2/2 , lps cuti aku beserta rakan akan gumbira buat 1 hari je
hahaha ada jamuan rasanya kalo tak silap .. ada la mamat tu nk blanje tgk WAYANG ada sorang tu lak nk blanje makan KFC and sorang lagi nk blanje makan PIZZA , pergh makin besar aku yg sememangnya dah besar ni ..

cuti berbaki 3 je lagi .. habiskan dengan melakukan homework !!! yeah , harap berjaya ..

2 comments:

sudubesi said...

ahahha
yola2
aku lanje la

paih said...

eh eh , ko ke mamat yg aku maksudkan tu ? hakhak

Post a Comment