javascript:void(0)

bebelan manusia

yang tidak pernah serik

Blog aku , blog korang!
Jun 1, 2009

hari hari hari cuti

Posted by paih

kenapa tangan gatal sgt , ada je mende nk dibelinya .. walopon sehelai baju
wakkakakaka .. da lama beli tp time cuti ni bru dpt .. wooooo



enjoice ? yes !

sambungan , cuti oh cuti .. skang ngah cuti buat 3 minggu .. yeah! extra 1 minggu dari budak2 skolah .. padan muka korang aku dpt cuti lebih !!!

hah , kan da nangis tu ..

tapi cuti2 pon ada keje , 3 plak tu yg susah2 sume .. ntah bile nak start , relax ah dlu kan .. baru hari ke 3 cuti .. ada bape puluh hari lagi sebelum dateline ... wahahahahahaha

smlm dpt surat dari ipik , pasal result MOCK ktorang .. dan ada juga la bebelan serta kata semangat yang membina dalam tu .. thanks to all the lecturers !! haha i can't do the exam w/o your support and knowledge !!!

sesi bebelan tamat ....

triit triiit incoming new message

oh ya bagi plajar IPGM yg ada blog , join lah community ini IPGM-BLOGGERS
dikendalikan oleh pelajar IPGM jgk kot , untuk mengunitekan pelajar2 diseluruh Malaysia.

sekian.

5 comments:

rhapsody LiN said...

muahahaha~
budak mne ko kebas picture dia tu?
:p

paih said...

tu la budak kat skolah yg kte pegi time lang. camp ritu..takkan da lupa kowt ..

~cik manis~ said...

aku dh join dah
:DD

HoNeYsaH said...

salam..
haish..
korng dpt surat rslt mock??

paih said...

ye dpt surat cinta .. haha

Post a Comment